HALUATKO TESTATA WOWANDERS MATKAPÄIVÄKIRJASOVELLUSTA?

Matkasi tärkeimmät paikat talteen automaattisesti

Wowanders -sovellus tunnistaa automaattisesti tärkeimmät paikat, joissa vierailet matkasi aikana. Näin sinulla on muistot tallessa ja voit helposti palata lempiravintoloidesi, nähtävyyksien ja -hotellien tietoihin. Ja mikä parasta, tallentaaksesi paikat sovellukseen, sinun ei tarvitse muuta kuin matkustaa ja ottaa kuvia paikoista joista pidät. Kun sovellus huomaa, että olet kiinnostavassa paikassa, se kysyy haluatko lisätä paikan matkapäiväkirjaasi.

Muistoja vain sinun silmillesi

Meidän mielestämme sinun muistosi ovat sinun henkilökohtainen asiasi. Kaikki keräämäsi tieto onkin siis vain sinun nähtävissäsi ellet toisin päätä.

Jaa helposti vinkkejä kavereille

Kysyvätkö ystäväsi sinulta vinkkejä kohteista, joissa olet käynyt? Parhaiden hotelli-, ravintola- ja nähtävyysvinkkien jakaminen kavereille vaatii vain muutaman klikkauksen.

Liity testiryhmäämme

Wowanders sovelluksen kehittäminen on ns. alpha-vaiheessa, eli vaikka sovellus pääosin toimii siinä esiintyy vielä jonkun verran ongelmia ja käyttöliittymä on hyvin pelkistetty. Parantaaksemme sovellusta ja tehdäksemme siitä maailman parhaan matkailusovelluksen, tarvitsemme nyt sinun apuasi! Siksi haluammekin kutsua pienen joukon matkaajia testaamaan ja antamaan palautetta sovelluksesta. Päästäksesi testaamaan sovellusta jo tässä vaiheessa, sinun täytyy:

  • vastata alla oleviin kysymyksiin
  • matkustaa ainakin kerran ajalla joulukuu 2017 – maaliskuu 2018
  • olla valmis vastaamaan pilotin lopuksi lyhyeen kyselyyn (max 10min)
  • liittyä “Wowanders testiryhmään” Facebookissa. Täällä tiedotamme, annamme vinkkejä, keräämme palautetta ja autamme mahdollisissa ongelmatilanteissa. Lähetämme sinulle linkin ryhmään luettuamme ilmoittautumislomakkeesi.

Jos et halua vielä liittyä pilottiin, voit silti jättää meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin ilmoitamme kun sovellus on valmis ja ladattavissa puhelimeesi!

 

HUOM: jos haluat testata sovellusta sinun on vastattava kaikkiin yllä oleviin kysymyksiin!